LINK Juristen | Mediation | Personen- en familierecht | Omgevingsrecht

Scheiden, en nu?

Onze LINK mediators kunnen jullie scheiding van A tot Z begeleiden. Zij geven de richtlijnen en handvatten die nodig zijn om de scheiding goed te regelen. Ze helpen om de benodigde documenten op te stellen en een goede en stevige basis voor te toekomst te creëren apart van elkaar.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Hulp bij scheiden

Loopt je relatie al een tijdje niet lekker en ga je scheiden? Dan komt er opeens heel veel op je af. Het is niet alleen emotioneel een hele moeilijke tijd, maar het zorgt ook voor veel vragen op het gebied van de financiën, de woonsituatie en de veranderingen voor de toekomst (van je kinderen). In korte tijd komen er zo veel beslissingen op je af, waardoor het proces van een (echt)scheiding erg overweldigend kan zijn. Want hoe regel je nou een scheiding en wat zijn de eerste stappen die gezet moeten worden? Onze LINK mediators en juristen helpen je graag om samen goed te scheiden!

Gratis intakegesprek

Ben je benieuwd wat onze LINK mediators voor je kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Via de online afsprakenmodule plan je heel gemakkelijk zelf een afspraak in onze agenda. Bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook!

Maak hier online je afspraak!

Onze werkwijze

Bij een scheiding komt er veel op je af. Het is een emotioneel proces en er moet veel geregeld worden. Lees hier hoe onze LINK mediators en juristen helpen om samen goed te scheiden!

Lees meer

Wat moet je regelen?

Dat is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie. Ben je getrouwd of heb je een samenlevingscontract? Zijn er kinderen betrokken? Allemaal vragen die van invloed zijn op wat je moet regelen bij je scheiding.

Meer lezen

Extra ondersteuning

Vind je bepaalde situaties lastig of gaat de samenwerking met je ex-partner moeizaam? Dan kan een professioneel ‘steuntje in de rug’ helpen! Onze samenwerkingspartners helpen om de balans weer terug te vinden.

LINK Coaches

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK