Kindgesprek coaching - Link Juristen en Mediators

Kindgesprek coaching

Er verandert veel in het gezin wanneer je gaat scheiden. Voor kinderen is de impact meestal groot. Het is belangrijk dat zij zich gehoord te voelen in al hun vragen en behoeftes. LINK biedt kinderen in een scheiding een luisterend oor. Lees hieronder hoe.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

LINK biedt kinderen in scheiding een luisterend oor!

In een vertrouwde en rustige omgeving praten wij met de kinderen over de scheiding en kunnen zij hun verhaal doen. Het voordeel hiervan is dat er een neutraal en onpartijdig persoon luistert naar de behoeften van jullie kind of kinderen. Anders dan bijvoorbeeld opa, oma en/of vrienden die er vaak zelf een mening over hebben. De meeste kinderen ervaren dit soort gesprekken positief. Ze hebben het gevoel dat hun mening er toe doet en vinden het prettig dat er naar hun geluisterd wordt. Deze gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk en kinderen zelf bepalen wat van het gesprek aan de ouders wordt teruggekoppeld.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

Kennis maken?

“Bij LINK staat het belang van de kinderen in een scheiding voorop en vanuit die gedachte gaan we aan de slag. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in een scheiding zich gehoord voelen, zij kiezen er immers niet voor dat hun ouders gaan scheiden.”

LINK

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK