Arbeidsmediator Brian de Smaele - Link Juristen en Mediators

Brian de Smaele

Als gespecialiseerd en MfN geregistreerd arbeidsmediator is Brian verbonden aan LINK. Met zijn 18 jaar werkervaring heeft hij in veel bedrijfskeukens gekeken en te maken gehad met veel verschillende arbeidsconflicten.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Gespecialiseerd arbeidsmediator

Brian is ervan overtuigd dat er altijd een oplossing is en vanuit deze overtuiging helpt Brian als neutrale gespreks- en onderhandelingspartner vastgelopen conflicten op te lossen. Hij is door de wol geverfd op het gebied van onderhandelingen en conflict- en contractmanagement. Met ruim 18 jaar werkervaring op zak heeft Brian in veel verschillende bedrijfskeukens gekeken en te maken gehad met diverse soorten arbeidsconflictsituaties.

Brian is onze specialist op het gebied van arbeidsmediation! Naast ons partnership in de regio Brabant heeft hij ook zijn eigen mediationkantoor De Smaele Mediation in de regio Zoetermeer en de Randstad.

Kennis maken?

“Juist in dit perspectief is de essentie dat diverse partijen de langere termijnvisie weer kunnen vinden met elkaar en wederzijdse standpunten kunnen worden omgezet naar een gezamenlijk belang. Communicatie, luisteren en proces- en verwachtingsmanagement zijn hierin voor mij de sleutelbegrippen”

– Brian de Smaele –

Waarom ik doe wat ik doe

Na mijn commerciële HEAO-opleiding in Amsterdam ben ik in het bedrijfsleven gestart aan de zakelijke en commerciële kant. Ooit begonnen als jonge vertegenwoordiger bij een internationale groothandel en opgeklommen tot commercieel verantwoordelijke voor diverse landen binnen het bedrijfsleven. Ik heb het voorrecht gehad om ervaring op te doen bij zowel familiebedrijven als een beursgenoteerde organisatie en heb hierdoor een breed scala aan bedrijfsculturen en organisatiestructuren leren kennen. Gedurende deze periode heb ik de wo/masteropleiding NIMA C afgerond en aanvullend talloze communicatie- en onderhandelingscursussen gevolgd. Alles gericht om op strategisch en tactisch niveau te kunnen communiceren, handelen en onderhandelen.

Buiten de onderhandelingskant heb ik in deze periode als leidinggevende te maken gehad met arbeidsconflictsituaties bij diverse organisaties. Dit betrof veranderprocessen zaten, herstructureren, faillissementen en overnamesituaties.  Hierdoor ben ik ook zelf in de praktijk in aanraking gekomen met het snijvlak van HR en arbeidsmediation.

Na ruim 15 jaar internationale ervaring in het bedrijfsleven, heb ik drie jaar geleden een bewuste switch gemaakt naar de overheidssector. In mijn werkzaamheden voor de overheid acteer ik dagelijks als bemiddelaar en onderhandelaar tussen gemeentelijke overheid, bedrijfsleven en contractpartners. In dit speelveld heb ik veelal te maken met HR en organisatievraagstukken, aanbestedingen en major contractonderhandelingen. Inmiddels alweer drie jaar geleden besloot ik om de volledige jaar-leergang Mediation te gaan volgen en aansluitend de MFN-registratie. In de opleiding tot dit prachtige vak komen alle skills, kunde en ervaringen van afgelopen jaren bij elkaar en kan ik deze inzetten als MfN Registermediator. Juist met de combinatie van ervaring, kennis en kunde kan ik partijen neutraal en onpartijdig helpen in de zoektocht naar hun oplossingen.

Contact opnemen!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK