Arbeidsmediator Brian de Smaele @ Link Juristen en Mediators

Even voorstellen…

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Brian de Smaele

Arbeidsmediator bij LINK

Mediation helpt. Daar geloven we in bij LINK. In ieder conflict zit namelijk een passende oplossing. Ook als je verwikkeld bent in een arbeidsconflict kunnen we dit samen oplossen.

Brian de Smaele is met zijn combinatie van ervaring, kennis en kunde dé specialist van LINK op het gebied van arbeidsmediaton. Brian is door de wol geverfd op het gebied van onderhandelingen, conflict- en contractmanagement. Met ruim 18 jaar ervaring heeft hij in veel verschillende bedrijfskeukens gekeken en te maken gehad met diverse soorten arbeidsconflictsituaties.

Brian is MfN-Registermediator met de specialisatie arbeidsmediation en met die kwalificatie ook aangesloten als vaste partner bij het gerenommeerde RANDSTAD-MTC.

Maak hier kennis met onze arbeidsmediator Brian de Smaele; MfN-Registermediator en aangesloten als vaste partner bij RANDSTAD-MTC

Brian de Smaele
Neem gerust contact op!

Meer weten?

Ben je op zoek naar een mediator? Heb je hulp nodig bij je scheiding of je arbeidsconflict? Of heb je gewoon een (juridische) vraag? Bel, app of mail ons dan gerust. Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niets!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK