Vrijblijvend kennismaken? | LINK Mediators Juristen en Coaches

Vrijblijvend kennismaken?

Ben je op zoek naar een mediator? Heb je hulp nodig bij je scheiding of zit je met een conflict op de werkvloer in je maag? Plan hieronder dan gerust een afspraak in onze agenda voor een vrijblijvende kennismaking.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Gratis intakegesprek!

Onze agenda’s zijn tot en met het einde van 2023 helemaal vol geboekt. Vanaf 8 januari 2024 staan onze agenda’s weer open voor nieuwe kennismakingen! 

Het is logisch dat een scheiding of een conflict op de werkvloer veel van je vraagt. Het is ook niet gek als de communicatie met die ander dan niet lekker loopt of als je er samen echt niet meer uitkomt, maar ga de situatie niet uit de weg en schakel hulp in. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het inschakelen van een neutrale en onafhankelijke derde, een mediator, echt helpt! Het geeft rust en kan het proces versnellen en voorkomen dat de situatie escaleert!

Omdat wij het belangrijk vinden dat er vanuit beide kanten een goede ‘klik’ is werken wij altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Onder het genot van een kop koffie, kennismaken met elkaar doen wij graag en kost je helemaal niets.

Maak hier online je afspraak!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK