Scheidingsspecialist | LINK Juristen en Mediators te Oss

Scheidingsspecialist

Onze scheidingsspecialist kan jullie scheiding van A tot Z begeleiden. Zij geeft de richtlijnen en handvatten die nodig zijn om de scheiding goed te regelen. Ze helpt ook om de benodigde documenten op te stellen en daarmee een goede en stevige basis voor te toekomst te creëren.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Scheiden, en nu?

Onze scheidingsspecialist helpt je graag verder! Want hoe regel je nou een scheiding en wat zijn de eerste stappen die gezet moeten worden? Een scheiding is niet alleen emotioneel een hele moeilijke tijd, maar het zorgt ook voor veel vragen op het gebied van de financiën, de woonsituatie en de veranderingen voor de toekomst (van je kinderen). Er moet in een relatief kort tijdsbestek veel geregeld worden en het is belangrijk dat je niets vergeet.

Gratis kennismaken met onze scheidingsspecialist!

Ben je benieuwd wat onze scheidingsspecialist voor je kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Via de online afsprakenmodule plan je heel gemakkelijk zelf een afspraak in onze agenda. Bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook!

Maak hier online je afspraak!

Samen goed Scheiden

Wil jij ons e-book ‘In 10 stappen samen goed scheiden’ ontvangen? Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter en ontvang de gratis download.

Onze werkwijze

Bij een scheiding komt er veel op je af. Het is een emotioneel proces en er moet veel geregeld worden. Lees hier hoe onze scheidingsspecialist helpt om samen goed te scheiden!

Lees meer

Wat moet je regelen?

Wat je moet regelen bij je scheiding is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Ben je getrouwd, geregistreerd partner of samenwonend? Kinderen? Allemaal vragen die van invloed zijn.

Meer lezen

Extra ondersteuning

Vind je bepaalde situaties lastig of gaat de samenwerking met je ex-partner moeizaam? Dan kan een professioneel ‘steuntje in de rug’ helpen! Onze partners helpen om de balans weer terug te vinden.

LINK Coaches

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK