Contactgegevens | Gratis intakegesprek | LINK Juristen, Mediators en Coaches

Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je op zoek naar een mediator of een coach? Heb je hulp nodig bij je scheiding of gewoon een (juridische) vraag? Bel, app of mail ons dan gerust. Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niets! Lees hieronder hoe je ons kunt bereiken.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Gratis intakegesprek!

Het is niet gek als de communicatie niet altijd goed loopt. Het inschakelen van een neutrale en onafhankelijke derde kan rust geven en het proces versnellen en versimpelen. Belangrijk is dan dat er vanuit beide kanten een goede ‘klik’ is en daarom werken wij altijd met een kosteloos intakegesprek.

Tijdens dit eerste gesprek maak je kennis met de mediator die je gaat begeleiden. Hij of zij peilt de verwachtingen en vertelt wat er precies kan worden verwacht van het proces. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het intakegesprek is vooral bedoeld om te kijken of er voldoende vertrouwen bestaat om te starten met het mediationtraject.

Via onze online afsprakenmodule plan je zelf eenvoudig een gratis intakegesprek in onze agenda!

Maak hier online je afspraak!

LINK Mediators, Juristen en Coaches

Ons kantoor vind je op een van de mooiste plekjes in Oss @Paulus (voormalige Pauluskerk te Oss) en zo zijn wij te bereiken:

Telefoonnummer06 26 45 64 19

EmailWelkom@linkjuristenenmediators.nl

Bezoekadres | Oude Litherweg 2, 5346 RT te Oss

KvK | 77291549

BTW | NL003176884B31

Gratis vragenuurtje!

Heb je een (juridische) vraag over mediation, wil je gewoon wat informatie over scheiden of loop je als gescheiden ouder tegen problemen aan met je ouderschapsplan of de alimentatie? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis vragenuurtje. Wellicht kunnen wij je de antwoorden geven zodat je zelf weer verder kan.

Maak hier online je afspraak!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK