Coaching | Mediation | Oss - Den Bosch | Link Juristen en Mediators

LINK Coaches

Wil jij graag verandering in gang zetten? Echt in beweging komen? Dan helpt coaching. Onze LINK coaches adviseren jou, je team of organisatie graag over de beste aanpak naar een concreet resultaat. Lees hieronder hoe!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Coaching bij LINK

Staat wantrouwen groei van een team in de weg? Verlies je grip door opgelegde veranderingen of worden gestelde doelen niet behaald? Dan helpt Coaching. Onze LINK Coaches creëren een omgeving waarin iedereen de ruimte voelt om vrij te spreken, brengen verhoudingen in beeld en leggen patronen bloot. Vanuit deze veilige basis komen zaken in beweging en zal gedrag veranderen. Wil jij aan de slag met jezelf, je team of organisatie over de beste aanpak naar een concreet resultaat, bel, app of mail ons dan gerust!

Contact

Individuele coaching

Keuzes maken, persoonlijk leiderschap en inzicht in je eigen patronen en gedrag. Draai niet langer in rondjes, voorkom frustratie en behaal persoonlijke winst.

Meer lezen

Kindgesprek coaching

Voor kinderen in een scheiding is het belangrijk zich gehoord te voelen in al hun vragen en behoeftes. LINK laat kinderen in een vertrouwde en rustige omgeving hun verhaal doen.

Meer lezen

Team coaching

Worden de gestelde doelen niet behaald? Onze LINK Coaches creëren een veilige basis om vrij te spreken, brengen verhoudingen in beeld en leggen patronen bloot.

Meer lezen

Gratis intakegesprek!

Wij starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uurtje en hierin maak je kennis met de professional die je gaat begeleiden. Deze zal de verwachtingen peilen en vertellen wat er precies kan worden verwacht van het proces. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Kennis maken?

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK