Coaching | Mediation | Oss | Link Juristen en Mediators

LINK Coaches

Loop je vast? Vind je bepaalde situaties lastig of gaat de samenwerking met je ex-partner moeizaam. Wij werken samen met verschillende professionals in Oss en omgeving, die jou perfect kunnen helpen om de balans weer terug te vinden. Lees hieronder meer!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Een steuntje in de rug!

Verlies je grip door de veranderingen in je leven of worden gestelde doelen niet behaald? Dan kan een professioneel ‘steuntje in de rug’ helpen! Onze samenwerkingspartners creĆ«ren een omgeving waarin iedereen de ruimte voelt om vrij te spreken, brengen verhoudingen in beeld en leggen patronen bloot. Vanuit deze veilige basis komen zaken in beweging en zal gedrag veranderen. Wil jij aan de slag met jezelf, je kind(eren) of je ex-partner over de beste aanpak naar een concreet resultaat, bel, app of mail ons dan gerust!

Contact

Individuele hulp

Onze LINK partners geven je een helder inzicht in jezelf om de juiste keuzes te maken, waardoor je weer uitzicht op je toekomst krijgt. Draai niet langer in rondjes, voorkom frustratie en behaal persoonlijke winst.

Meer lezen

Kindercoaching

Er verandert veel in het gezin wanneer je gaat scheiden. Voor kinderen is de impact groot. Het is belangrijk dat zij zich gehoord te voelen. LINK biedt kinderen in een scheiding daarom een luisterend oor.

Meer lezen?

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK