Kindercoaching - Link Juristen en Mediators

Kindercoaching

Een scheiding brengt nogal wat teweeg. Zeker ook als er kinderen betrokken zijn. Het kan een moeilijk, pijnlijk en verdrietig proces voor ze zijn en de een heeft er meer moeite mee dan de ander. Kan jouw kind wel wat hulp gebruiken? Lees hieronder welke mogelijkheden wij kunnen bieden!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Kindercoaching

Er verandert veel in het gezin wanneer je gaat scheiden. Voor kinderen is de impact meestal groot. Stabiliteit, duidelijkheid en rust, zijn in deze fase van hun jonge leven dan van groot belang. Bij behoefte aan een luisterend oor, bieden wij kinderen daarom ook altijd de gelegenheid tot een gesprek in een vertrouwde en rustige omgeving. Is er meer professionele hulp nodig dan bieden wij de mogelijkheid van het inschakelen van een  professionele kindercoach.

Contact opnemen!

Kindgesprek in mediations

Het kindgesprek is het gesprek tussen jouw kind(eren) en de mediator, waarbij ze mogen vertellen hoe het met ze gaat, hoe ze over de scheiding denken en wat ze daarbij belangrijk vinden.

Meer lezen?

Kindercoach

Is er meer professionele hulp nodig? Ilse Toebast van Oog voor het Kind uit Heesch kan jouw zoon of dochter helpen om op een positieve en constructieve manier het ´probleem´ van de scheiding te overwinnen.

Meer lezen?

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK