Mediator in Oss - Hulp bij scheiden | Gratis kennismakingsgesprek

Mediation

Onze LINK mediators zijn deskundig en ervaren op het gebied van mediation en gespecialiseerd op het gebied van scheidingsbemiddeling, arbeidsmediation en zakelijke mediation. Kom gerust langs voor een kop koffie en laat ons vertellen hoe wij je kunnen helpen!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Mediation bij LINK

Onze mediators zijn ervan overtuigd dat in ieder conflict een passende oplossing verscholen en zetten zich in om met elkaar die oplossing te vinden. Het gaat er bij ons niet om wie er juridisch gelijk heeft, maar dat de oplossing passend is voor iedereen. Wil je weten of mediation ook geschikt is voor jouw situatie? Bel, mail of app ons dan gerust. Vragen zijn vrijblijvend en zullen wij altijd discreet behandelen. Stel je je vragen liever in een persoonlijk gesprek, maak hieronder dan een afspraak en kom vrijblijvend een kop koffie drinken!

Kennis maken?

Scheidingsbemiddeling

Ga je scheiden? Of het nu gaat om het echtscheidingsconvenant, de alimentatie of de omgangsregeling, LINK kan helpen een goede basis voor de toekomst te creëren!

Meer lezen

Arbeidsmediation

Speelt er een conflict op de werkvloer waar je als werkgever en werknemer samen niet meer uitkomt? Kies dan voor arbeidsmediation bij LINK.

Meer lezen

Zakelijke mediation

Speelt er een zakelijk conflict, bijvoorbeeld tussen maten in een medische maatschap of tussen bepaalde afdelingen in een organisatie? LINK kan helpen.

Meer lezen

Gratis intakegesprek!

Wij starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uurtje en hierin maak je kennis met de professional die je gaat begeleiden. Deze zal de verwachtingen peilen en vertellen wat er precies kan worden verwacht van het proces. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Om volledig te kunnen ontzorgen werken wij samen met diversen specialisten in Oss en omgeving, denk aan advocaten, hypotheekadviseurs,  makelaars en taxateurs. Vraag hier dus gerust naar in het intakegesprek.

Maak hier online je afspraak!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK