Mediation

Hallo, wij zijn LINK!

Mediation, juridische ondersteuning en coaching samen in één laagdrempelige en klantvriendelijke dienstverlening. Of het nu gaat om het begeleiden van een echtscheiding, een arbeidsconflict, het coachen op de werkvloer of het begeleiden van kinderen in een scheiding, onze mensen leggen de LINK!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Jouw LINK naar een duurzame en passende oplossing!

Mediation helpt! Daar geloven we in bij LINK. We zien vaak dat een conflict blijft ‘hangen’ in het halen van je gelijk. Emoties lopen hoog op en met elkaar praten en naar elkaar luisteren is er dan niet meer bij. Het probleem lijkt onoplosbaar. Gelukkig kan met mediation vaak worden voorkomen dat de situatie écht uit de hand loopt. Ervaring leert dat mediation in veel gevallen de gang naar de rechter voorkomt. Onze LINK professionals staan voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat de situatie niet escaleert.

Kennis maken?

Janneke Keijzers

Jurist, mediator en de drijvende kracht achter LINK. Met haar combinatie van kennis en ervaring op het gebied van scheiden met kinderen is zij dé specialist op het gebied van scheidingsbemiddeling!

Meer over Janneke

AnneMarie Kuijs

AnneMarie is als coach, mediator en adviseur verbonden aan LINK. Ze analyseert gedrag en relaties van mensen in organisaties en verzorgt individuele coachingsessies en coachingstrajecten voor teams.

Meer over AnneMarie

Brian de Smaele

Als gespecialiseerd arbeidsmediator verbonden aan LINK en met zijn 18 jaar werkervaring in veel bedrijfskeukens gekeken en te maken gehad met veel verschillende arbeidsconflicten.

meer over Brian

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK