LINK Juristen | Mediation | Personen- en familierecht | Omgevingsrecht

LINK Juristen

Onze LINK juristen bezitten uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Personen- en familierecht, Mediation, Scheidingsbemiddeling en het Omgevingsrecht. Lees hieronder hoe wij je kunnen helpen!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Voorkomen is beter dan genezen!

Juridisch juist handelen voorkomt vaak al een vervelende situatie of een conflict. Het is onze missie om particulieren, bedrijven en overheden te helpen (juridische) conflicten te voorkomen, te beperken of op te lossen zonder dure rechterlijke procedure.

We zijn flexibel, geven onafhankelijk advies en vervullen desgewenst detacheringsopdrachten op locatie. We denken actief mee en vooruit en geven inzicht in het juridische vraagstuk dat voorligt. Onze werkwijze is gebaseerd op uitgebreide theoretische en juridische kennis gecombineerd met de nodige ervaring.

Juridisch advies nodig?

Mediation

Onze LINK juristen bezitten uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van mediation en zijn gespecialiseerd op het gebied van familiemediation, arbeidsmediation en zakelijke mediation!

Meer lezen

Personen- en Familierecht

Onze LINK Juristen zijn deskundig en ervaren op verschillende onderdelen van het Personen- en familierecht en geven daarin graag onafhankelijk en deskundig advies.

Meer lezen

Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht betreft de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwen, milieu, water, natuurbescherming en algemeen bestuur.

Meer lezen

Gratis intakegesprek!

Wij starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uurtje en hierin maak je kennis met de professional die je gaat begeleiden. Deze zal de verwachtingen peilen en vertellen wat er precies kan worden verwacht van het proces. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Maak hier online je afspraak!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK