Arbeidsmediation - Link Juristen en Mediators

Arbeidsmediation

Speelt er een conflict op de werkvloer waar je als werkgever en werknemer samen niet meer uitkomt? Kies dan voor arbeidsmediation bij LINK. Samen voeren we verschillende gesprekken met als doel gezamenlijk tot een oplossing te komen.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Arbeidsconflict? Los het op met LINK

Een arbeidsconflict rust zwaar op de schouders van zowel de organisatie als op die van de werknemer. Het kost veel tijd, geld en energie. Belangrijk dus om de situatie zo snel mogelijk op te lossen, hoe moeilijk dat soms ook lijkt. Zorg dat het niet uit de hand loopt en schakel een mediator in!

Elk arbeidsconflict leent zich in principe voor arbeidsmediation. Of het nu gaat om een discussie over functioneren, arbeidsongeschiktheid of een ander verschil van inzicht, elk onderwerp dat van invloed is op de arbeidsrelatie kan worden opgelost met mediation!

Kennis maken?

Mediation helpt!

Als er sprake is van een conflict op de werkvloer, dat de werkgever en werknemer niet meer zelf kunnen op lossen, kan gekozen worden voor arbeidsmediation. Ervaring leert dat door middel van mediation partijen weer met respect voor elkaars belangen de problemen bespreekbaar kunnen maken en samen kunnen werken aan een gezamenlijk gedragen oplossing.

Mediation heeft een informeel en besloten karakter. Er is geen gedoe met ingewikkelde juridische procedures en datgene wat tijdens een mediation wordt besproken blijft binnenskamers. Een mediator heeft bovendien geheimhoudingsplicht. Gevoelige zaken kunnen dus in een sfeer van vertrouwen worden opgelost, wat er vaak toe leidt dat de verhoudingen tussen elkaar goed blijven.

Meer over mediation

Kosten besparen?

De kosten van een arbeidsconflict lopen gemiddeld op tot zo’n 40.000 euro. Dat gaat op aan verzuimkosten, uitval, vervanging, schade aan werkprocessen, externe experts, conflictmanagement enz. Met de inzet van een mediator van LINK bespaar je zo 90% op deze kosten. Dat is een van de voordelen van mediation ten opzichte van een rechterlijke procedure met dure advocaten. De kosten van mediation in een arbeidsconflict worden meestal gedragen door de werkgever, welke mogelijk nog door de verzekering worden gedekt. Informeer daarvoor even bij je verzekeraar! Geen kwestie van kiezen dus, schakel een mediator van LINK in.

Onze mediators

Gratis intakegesprek!

Wij starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. In een persoonlijke vorm kennis maken met elkaar doen wij graag en kost je helemaal niets. Dit gesprek duurt ongeveer een uurtje en hierin maak je kennis met de professional die je gaat begeleiden. Deze zal de verwachtingen peilen en vertellen wat er precies kan worden verwacht van het proces. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Om jullie volledig te kunnen ontzorgen werken wij samen met diversen specialisten in Oss en omgeving, denk aan advocaten, hypotheekadviseurs, makelaars en taxateurs. Vraag hier dus gerust naar in het intakegesprek.

Maak hier online je afspraak!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK