Echtscheidingsconvenant - Link Juristen en Mediators

Echtscheidingsconvenant

Het echtscheidingsconvenant is de schriftelijke overeenkomst, waarin alle afspraken staan die jullie maken over de scheiding. Denk aan de gezamenlijke woning, de boedelverdeling, jullie pensioenen en alimentatie.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

De juridische basis op orde

Het echtscheidingsconvenant vormt de basis van jullie toekomst apart van elkaar. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud ervan. Laat je daarbij goed adviseren en begeleiden. Als je nu nauwkeurig te werk gaat, kun je later veel problemen voorkomen.

Onze LINK juristen zijn gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en mediation kunnen jullie uitstekend helpen om de juridische basis van jullie scheiding goed te regelen. Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleiden wij jullie naar passende en duurzame oplossingen.

Kennis maken?

Meer weten over het echtscheidingsconvenant?

Hieronder treft een aantal FAQ aan. Staat je vraag er niet tussen of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel, mail of app ons dan gerust. Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niets.

Veel gestelde vragen

Of neem direct contact op
  • Is het verplicht om een echtscheidingsconvenant op te stellen?

    Het opstellen van een echtscheidingsconvenant is in principe niet verplicht. Wel ben je verplicht om een advocaat je echtscheidingsverzoek te laten indienen bij de rechter.

  • Wie maakt het schtscheidingsconvenant?

    Het echtscheidingsconvenant kan worden opgesteld door een mediator of een advocaat. Dit document vormt de basis van je nieuwe toekomst. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de inhoud ervan.

  • Wat kan ik doen als mijn ex-partner zich niet aan de afspraken houdt?

    Er zijn een aantal middelen die je kan gebruiken om naleving van de gemaakte afspraken ‘af te dwingen’. In het belang van de kinderen is het echter veel beter om er samen uit te komen. Heb je hierbij hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK