Even voorstellen... - Link Juristen en Mediators

Even voorstellen…

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Loes Brouwer

Freelance schrijver & blogger

Van nature een chaoot in hart en nieren. Hoe ouder ze wordt, hoe meer structuur ze weet aan te brengen en hoe beter ze daarbij gedijt. Vrolijk, enthousiast en flexibel. Neemt zichzelf niet zo serieus. Trekt zich nog altijd teveel aan van wat anderen van haar vinden. Voelt stemmingen van anderen goed aan. Straalt rust uit. Houdt van échte gesprekken voeren. Lacht veel en graag. Kan niet tegen onrechtvaardigheid en onoprechtheid.

Dromer en doener. Getrouwd met de liefste. Trotse bonusmama van 1 en trotse mama van 2. Passie voor schrijven en zingen en neem mezelf vooral niet te serieus.

Achtergrond

Ik was zo iemand die 101 dingen leuk vond, dat bemoeilijkte het kiezen van een opleiding wel. Want als je interesse zo breed is, wat ga je dan doen? Vanaf mijn 16e had ik een bijbaantje in de horeca. Dat vond ik zo leuk dat ik uiteindelijk naar horecaschool ‘De Rooi Pannen’ ben gegaan. Na enkele jaren in de horeca te hebben gewerkt, heb ik op Business School Notenboom de opleiding ‘Events, Hospitality & Travel’ afgerond. Na een buitenlandstage wist ik het zeker: de komende jaren ga ik in het buitenland werken, in het toerisme. Het liep net even wat anders: per toeval kwam ik in de HR terecht. En dat bleek een schot in de roos. De afwisseling, de zowel uitvoerende als adviserende taken en het feit dat je altijd met en voor mensen werkt, vond ik heerlijk. In de HR heb je een verbindende rol en ben je altijd op zoek naar de beste oplossing voor de uitdagingen die je tegenkomt. Het waren dan ook 9 mooie jaren in de HR. Het bedrijf waar ik de laatste 4,5 jaar als HR consulent werkte, had werkgeluk hoog in het vaandel staan. Zo hoog zelfs, dat ik steeds meer begon na te denken over wat ik nu eigenlijk zelf het liefste deed. Wat was nu écht mijn passie? Het antwoord was eigenlijk simpel: schrijven.

www.loesbrouwer.nl

Voor mezelf beginnen

Van jongs af aan is schrijven mijn grote passie. Ik zag het echter nooit als iets waar ik mijn beroep van zou kunnen maken. Tot begin dit jaar. Het werd tijd om mijn hart te volgen. Vanaf 1 februari jl. ben ik freelance schrijver & blogger. Ik schrijf diverse artikelen voor een aantal mooie opdrachtgevers en ben bezig met mijn eerste roman. Voor meer informatie ben je van harte welkom op mijn website www.loesbrouwer.nl.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK