Even voorstellen.... - Link Juristen en Mediators

Even voorstellen….

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Janneke Keijzers

Mediator & Jurist

De drijvende kracht achter LINK Juristen & Mediators en iemand die vanuit oprechte betrokkenheid graag contact maakt en in verbinding raakt met mensen.

Een prater, een echt gevoelsmens met een groot empathisch vermogen. Iemand die een ander en haar omgeving vaak feilloos aanvoelt. Zeer gericht is op een ander en op een goede en ontspannen sfeer. Eerlijk, oprecht en betrouwbaar is, maar dit ook van anderen verwacht. Iemand die het beste vaart in een harmonische situatie en allergisch is voor machtsverhoudingen, verborgen agenda’s en diplomatieke spelletjes.

Janneke in een deuropening een dossier lezend

Ik ben ervan overtuigd dat in ieder conflict een passende oplossing verscholen zit die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is.

Janneke Keijzers - Jurist en Mediator

Achtergrond

Als student aan de Universiteit van Tilburg ging mijn interesse al uit naar het Personen- en familierecht en ben daarom ook in die richting afgestudeerd. Door de marktomstandigheden destijds ben ik mijn carrière echter niet gestart in die richting maar begonnen als ambtenaar bij een gemeentelijke organisatie op afdeling grondzaken. Daarna ben ik ruim twaalf jaar als jurist in het Omgevingsrecht aan de slag geweest in het bedrijfsleven. Deze periode heeft mij enorm veel inzichten opgeleverd. Ik heb ervaren hoe belangrijk een juiste match is en dat je moet vertrouwen op je eigen intuïtie, kennis en ervaring. Ik heb van dichtbij meegemaakt en zelf ervaren hoe veranderende situaties tot conflicten kunnen lijden en dat die conflicten vaak gepaard gaan met onnodige strijd en beschadiging. Met deze ervaringen op zak ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen in conflictbemiddeling en heb ik met succes de opleiding tot mediator en de specialisatieopleiding tot  familiemediator afgerond. Ik ben ervan overtuigd dat in ieder conflict een passende oplossing verscholen zit en dat je die niet gaat vinden in een gevecht met advocaten bij de rechter. Met LINK heb ik het mijn missie gemaakt om met elkaar de oplossing te vinden, zodat je niet meer in eindeloze rechterlijke procedures verstrengeld raakt.

LINK Juristen en Mediators

Starten als zelfstandige

Begin 2020 ben ik gestart met LINK, een laagdrempelig en informeel kantoor waarin ik mijn juridische achtergrond en mijn deskundigheid als jurist en mediator heb gecombineerd. Sindsdien doe ik iedere dag wat ik het liefste doe; mensen verbinden en helpen met het oplossen van hun (juridische) conflict. We zijn gevestigd op een van de mooiste plekjes van Oss @Paulus (vml pauluskerk) aan de Oude Litherweg 2 te Oss. Kom gerust eens binnenlopen en ik leid je rond door deze mooie historische plek.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK