Individuele hulp - Link Juristen en Mediators

Individuele hulp

Een scheiding brengt nogal wat teweeg. Het is een emotionele achtbaan en er voltrekken zich nogal wat veranderingen in jouw leven. Het kan een moeilijk, pijnlijk en verdrietig proces zijn en de een heeft er meer moeite mee dan de ander. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Lees hieronder welke mogelijkheden wij je kunnen bieden!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Individuele hulp

Er voltrekken zich nogal wat veranderingen in jouw leven als je gaat scheiden. Misschien ben je nog nooit door het leven gegaan zonder partner en moet je jouw leven na de scheiding weer helemaal opnieuw vormgeven. Een continue gevoel van somberheid kan je overvallen en een depressie kan zomaar de kop opsteken. Het is belangrijk om te blijven praten over wat je voelt en schroom vooral niet om hulp in te schakelen van een professional. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Contact opnemen!

TIB (Terug In Balans)

Ben jij uit balans door je scheiding? Sandra van Ballegooij van TIB (Terug In Balans) uit Oss kan je helpen de balans in je leven na de scheiding weer terug te vinden.

Kennismaken met Sandra?

Mirjam Boelhouwer

Weer gelukkig na je scheiding! Als scheidingscoach helpt Mirjam je om sterker uit je scheiding te komen en je geluk weer terug te vinden.

Meer weten

Van Waarde Therapie

Loop jij vast in het emotionele proces dat scheiden heet? Cocky en Francis van Van Waarde uit Oss (Praktijk voor relatie en rouw) kunnen je helpen grip te krijgen op jouw rouwproces bij je scheiding.

Kennismaken met Cocky en Francis?

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK