Omgevingsrecht - Link Juristen en Mediators

Omgevingsrecht

Het Omgevingsrecht is een verzamelnaam voor alle wet- en regelgeving voor de omgeving waarin wordt gewoond, gewerkt en gerecreƫerd. Het betreft de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwen, milieu, water, natuurbescherming en algemeen bestuur. Lees hieronder op welke gebieden wij kunnen adviseren.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Omgevingsrecht advisering

Onze LINK juristen hebben uitgebreide theoretische en juridische kennis van het Omgevingsrecht met de nodige ervaring op het gebied van planschade en nadeelcompensatie. Graag voorzien we particulieren, bedrijven en overheden van onafhankelijk advies in deze en staan ze bij in de juridische procedures. Desgewenst vervullen we ook detacheringsopdrachten op locatie.

Wij zijn flexibel en denken actief mee en vooruit als we inzicht geven in het juridische vraagstuk dat voorligt.

Contact opnemen!

Planschade

Planschade is de vermogensschade of inkomensschade die ontstaat na wijziging van de planologie, meestal na een wijziging van het bestemmingsplan.

Meer lezen

Nadeelcompensatie

Door veranderingen van de openbare ruimte en de infrastructuur kunnen bedrijven te maken krijgen met inkomensverlies. In sommige situaties hebben zij recht op een tegemoetkoming in de schade.

Meer lezen

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK