Vaststellingsovereenkomst - Link Juristen en Mediators

Vaststellingsovereenkomst

Met een vaststellingsovereenkomst beëindigen werkgever en werknemer het arbeidscontract. In de vaststellingsovereenkomst staan de afspraken die partijen samen hebben gemaakt in het mediationtraject, zoals de reden van het ontslag, de opzegtermijn, de transitievergoeding en het concurrentiebeding.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Een conflict op de werkvloer?

Onze LINK juristen hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van mediation en zijn gespecialiseerd op het gebied van arbeidsmediation. Ook hebben onze professionals de nodige ervaring met het opstellen van vaststellingsovereenkomsten. Graag geven we je daarin onafhankelijk en deskundig advies.

Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd op basis van open en eerlijke communicatie. Wij zijn flexibel en denken actief mee en vooruit als we inzicht geven in het juridische vraagstuk dat voorligt. Onze professionals leggen de LINK naar duurzame en passende oplossingen!

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Een eerste kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos!

Maak hier online je afspraak!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK