Coach en mediator |AnneMarie Kuijs Link Juristen en Mediators

AnneMarie Kuijs

Als coach, mediator en vertrouwenspersoon is AnneMarie verbonden aan LINK. Ze analyseert gedrag en relaties van mensen in organisaties en adviseert en verzorgt individuele coaching en coachingstrajecten voor teams.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Coach, mediator en vertrouwenspersoon

Stilstaan, de onderstroom bespreekbaar maken, doorvragen, perspectieven creëren. Dat doet AnneMarie. Vanuit haar passie en interesse in mensen onderzoekt ze hoe beweging en verandering in gang gezet kunnen worden. AnneMarie is ervan overtuigd dat er ruimte ontstaat voor verandering als mensen hun perspectief verbreden en andere betekenissen kiezen.

Als coach, mediator en vertrouwenspersoon vind zij het belangrijk om in contact met de ander te zijn. Ze analyseert gedrag en relaties van mensen in organisaties en adviseert en verzorgt individuele coaching en coachingstrajecten voor teams.

Kennis maken?

“Ik ben ervan overtuigd dat er ruimte ontstaat voor verandering als mensen hun perspectief verbreden en andere betekenissen kiezen.”

– AnneMarie Kuijs –

‘Doen wat nodig is’

Dat is mijn motto. Geen poespas en onnodige omzwervingen, maar aan de slag vanuit verbinding en op weg naar resultaat. Ik ben nieuwsgierig, stel confronterende vragen en zeg wat gezegd moet worden om jou, of jullie te doen bewegen. Dat doe ik met compassie en zonder oordeel.

Hoe werk ik? Allereerst maak ik verbinding met de ander. Dat ben jij of is iemand uit je team of organisatie. Rondom een vastgelopen situatie, een conflicterende relatie of improductief gedrag bespreken we wat wezenlijk van belang is. Vanuit de openheid en vrijheid van onze ontmoeting laten we het moeten los en adviseer ik over de beste aanpak naar een concreet resultaat. Ik zie ernaar uit je te ont-moeten. Wat mag ik aanwakkeren in jou of jullie?

Contact opnemen!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK