Planschade - Link Juristen en Mediators

Planschade

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Planschade

Inkomensschade of vermogensschade

Een nieuw bestemmingsplan maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat er een appartementencomplex achter een bestaande woning wordt gebouwd. Er kan dan schade optreden door bijvoorbeeld een vermindering van het uitzicht, toename van (geluid)overlast en/of privacy aantasting, waardoor waardedaling van de woning ontstaat (vermogensschade). Daarnaast kan ook planschade optreden in de vorm van een inkomensschade, indien een ondernemer ten gevolge van een planologische wijziging inkomensderving heeft.

Wil je weten of jij ook voor een vergoeding van planschade in aanmerking komt? Neem contact met ons op.

Jouw LINK naar het beste resultaat?

Onze LINK juristen bezitten uitgebreide theoretische en juridische kennis en jarenlange ervaring op dit gebied en zetten deze graag in om particulieren, bedrijven en overheden vooruit te helpen. Wij denken actief mee en geven inzicht in het planschadevraagstuk dat voorligt.

Wij kunnen overheden bijstaan in planschadeprocedures, adviseren als schadedeskundige, optreden als planschadebeoordelingscommissie en adviseren over de behandeling en toetsing van planschadeverzoeken. Ook kun je bij ons terecht voor een ‘planschaderisicoanalyse’ of ‘quickscan’ om de eventuele kans op planschade in een vroeg stadium van een nieuwe ruimtelijke ontwikkeling inzichtelijk te krijgen. Staan er nog vragen open over een bestaande planschade dan kunnen wij voorzien in een ‘second opinion’.

Gerelateerde diensten

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK