Alimentatieberekening nodig? Officiële berekening a €300,- incl. btw | LINK

Alimentatieberekening

Kinderalimentatie berekenen is maatwerk. Bij het maken van deze berekening dient er met veel factoren rekening gehouden te worden. Hierdoor is het best lastig om zelf een berekening te maken. Onze LINK juristen zijn experts op dit gebied en maken deze berekening graag voor jullie. Lees hieronder hoe.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Alimentatieberekening nodig?

Wij kunnen voor jullie een officiële berekening van de kinderalimentatie opstellen voor een vast tarief van totaal € 475,-. De alimentatieberekening wordt dan opgesteld conform de Trema-normen en op basis van de door jullie toegezonden informatie. Vervolgens ontvang je de berekening en een uitgebreide toelichting hierop.

Is jullie situatie complexer doordat er een onderneming betrokken is of omdat er reeds nieuwe partners in beeld zijn? Dan kan het zijn dat we aanvullende kosten rekenen. Hierover wordt je in dat geval vooraf geïnformeerd. Je bepaalt dan zelf of je de berekening tegen het aangepaste tarief wil laten uitvoeren.

Om de berekening te kunnen uitvoeren hebben we een aantal basisgegevens van jullie nodig. Na het aanvragen van de berekening ontvang je een formulier met daarop de gegevens die we van jullie willen ontvangen. De belangrijkste voorwaarde bij het opstellen van de berekening is, dat jullie het samen eens moeten zijn over de te gebruiken inkomensgegevens en kostenposten. Deze gegevens bepalen immers de uitkomst van de berekening.

Kom je er samen niet helemaal uit, dan kun je altijd aanvullend één of meerdere mediationgesprekken inplannen. Over de kosten en mogelijkheden hiervan wordt je ook altijd vooraf geïnformeerd.

Wil je een berekening laten uitvoeren? Vul dan onderstaand formulier in. Voor een uitgebreide toelichting over de wijze waarop kinderalimentatie wordt berekend, klik je hier.

Aanvraagformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK