Scheidingsmediator | Janneke Keijzers | Link Juristen en Mediators

mr. Janneke Keijzers

Jurist, gespecialiseerd (familie)mediator en de drijvende kracht achter LINK. Met haar combinatie van kennis, kunde en ervaring op het gebied van scheiden met kinderen is zij dé specialist op het gebied van scheidingsbemiddeling!

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Gespecialiseerd scheidingsmediator en jurist

Als jurist en gespecialiseerd scheidingsmediator is Janneke de drijvende kracht achter LINK. Iemand die vanuit oprechte betrokkenheid graag contact maakt en in verbinding staat met de mensen om haar heen. Een prater met een groot empathisch vermogen en iemand die een ander en haar omgeving vaak feilloos aanvoelt. Eerlijk, oprecht en betrouwbaar is, maar dit ook van anderen verwacht. Iemand die het beste vaart in een harmonische situatie en allergisch is voor machtsverhoudingen, verborgen agenda’s en diplomatieke spelletjes.

Met haar combinatie van kennis, kunde en ervaring op het gebied van scheiden met kinderen is zij dé specialist op het gebied van scheidingsbemiddeling!

Zij is ingeschreven in het MfN-register en geaccrediteerd als familiemediator en als gerechtelijk deskundige geregistreerd in het LRGD.

Kennis maken?

“Ik ben ervan overtuigd dat mediation werkt! Ik geloof dat in ieder conflict een oplossing verscholen zit, die voor alle betrokken partijen passend is. Vanuit die overtuiging ga ik samen met partijen aan het werk om het vastgelopen conflict op te lossen”

– Janneke Keijzers –

Waarom ik doe wat ik doe

Als student aan de Universiteit van Tilburg ging mijn interesse al uit naar het Personen- en familierecht en ben ook in die richting afgestudeerd. Door de marktomstandigheden destijds ben ik mijn carrière niet gestart in die richting maar begonnen als ambtenaar bij een gemeentelijke organisatie op afdeling grondzaken. Daarna ben ik ruim 13 jaar als jurist in het Omgevingsrecht aan de slag geweest in het bedrijfsleven. Deze periode heeft mij enorm veel inzichten opgeleverd. Ik heb ervaren hoe belangrijk een juiste match is en dat je moet vertrouwen op eigen intuïtie, kennis en ervaring. Ik heb van dichtbij meegemaakt en zelf ervaren hoe veranderende situaties tot conflicten kunnen lijden en dat die conflicten vaak gepaard gaan met onnodige strijd en beschadiging.

Ruim zeven jaar geleden heb ik ervoor gekozen weg te gaan bij de vader van mijn twee oudste kinderen (toen 3 en 5 jaar). En eerlijk is eerlijk: misschien was dat wel de moeilijkste beslissing en zwaarste periode van mijn leven. De communicatie tussen ons was lastig en er moest van alles geregeld worden. We hadden een koophuis dat verdeeld moest worden, de zorg voor de kinderen en de alimentatie moest geregeld worden en ik moest op zoek naar een nieuwe woning. Tegelijkertijd moest ik ook dealen met al mijn emoties. Ik had enorm veel last van een schuldgevoel richting de kinderen. Hoe kon ik er nu voor kiezen om hun leven zo op zijn kop te zetten. Kortom; het was ‘one hell of a ride’. De lastigste hobbel voor ons was toch wel de uitkoopregeling voor de woning die we samen hadden gekocht. Geld bleek ook voor ons een onderwerp van discussie. Na ruim een jaar ‘aanmodderen’ hebben we toch hulp gezocht en hebben we samen met een mediator, in goed overleg, onze scheiding geregeld. Daar pluk ik nu dagelijks nog de vruchten van. Het inschakelen van die mediator heeft me zeker ook meer rust gegeven en het proces versneld en versimpeld.

Als jurist en erkend familiemediator mag ik nu op mijn beurt anderen helpen. Dat is de reden waarom ik gestart ben met LINK. Ik heb het mijn missie gemaakt om mensen die in eenzelfde situatie zitten als ik ooit zat, te begeleiden bij hun scheiding en te helpen een goede en stevige basis voor de toekomst te creëren. Ik ken als geen ander de fases van een scheiding; ik weet wat je doormaakt, waar je tegenaan loopt en hoe je je voelt. Dus in welke fase je ook zit, ik help je graag verder!

Contact opnemen!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK