Hulp bij scheiden - Scheidingsmediation | Link Juristen en Mediators

Hulp bij scheiden

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Jullie LINK naar de gewenste toekomst apart van elkaar!

LINK helpt…

De scheiding goed geregeld!

Ga je scheiden? Of hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan? Wat er ook speelt, wij staan voor jullie klaar. Onze LINK mediators zijn gespecialiseerd op het gebied van scheidingsbemiddeling en kunnen jullie uitstekend helpen met alle aspecten van de scheiding. Of het nu gaat om het opstellen van het echtscheidingsconvenant, het ouderschapsplan, het berekenen van de alimentatie of het verdelen van de boedel. Wij begeleiden jullie als neutrale en betrouwbare bemiddelaar gedurende het gehele scheidingsproces, zodat jullie je weer met een gerust hart op de toekomst kunnen richten.

Wil je meer weten? Bel, mail of app ons dan gerust. Onze mediators staan voor je klaar.

Hulp nodig? Maak hier online een afspraak in onze agenda. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos!

Afspraak maken

Vragen over scheidingsbemiddeling

Of neem direct contact op
  • Hoe lang duurt een scheidingsprocedure?

    Dat hangt sterk af van hoe snel en makkelijke jullie samen afspraken kunnen maken? Ook hangt het af van hoe druk het is bij de rechtbank. In de regel is scheiden met een mediator sneller afgerond dan scheiden met advocaten en qua kosten beduidend lager. Meer weten? Neem gerust contact op.

  • Wat zijn de kosten van een scheiding?

    Bij een scheiding krijgt je in elk geval te maken met advocaatkosten en griffierechten. Eventueel kunnen daar kosten bijkomen zoals: kosten van een mediator, kosten voor het opvragen van uittreksels en advieskosten (bijvoorbeeld van een belastingconsulent, accountant of fiscalist). Meer weten? Neem gerust contact op.

  • Hoe voorkom ik een vechtscheiding?

    Een gespecialiseerde mediator biedt ruimte voor emoties en kan het hele scheidingsproces goed begeleiden. Daar zijn ze voor opgeleid. Dankzij deze begeleiding worden (ex-)partners het makkelijker met elkaar eens en wordt voorkomen dat de scheiding omslaat in een onoplosbaar conflict. LINK is gespecialiseerd scheidingsmediator en kan helpen. Meer weten? Neem gerust contact op.

Waar we jullie nog meer mee kunnen helpen!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK