Mediation bij LINK - Diensten | Link Juristen en Mediators

Mediation

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Jouw LINK naar een duurzame en passende oplossing!

LINK kan helpen!

Lijkt jullie probleem onoplosbaar?

LINK is ervan overtuigd dat in ieder conflict een oplossing verscholen zit. Eentje die voor alle betrokken partijen passend of zelfs aantrekkelijk is. Wij zetten ons in om met elkaar die oplossing te vinden. Wij zijn onafhankelijk, oordelen niet en fungeren steeds als bemiddelende ‘LINK’.

Onze LINK mediators zijn deskundig en ervaren op het gebied van mediation en gespecialiseerd op het gebied van familiemediation.

Wil je weten of mediation ook geschikt is voor jullie situatie? Bel, mail of app ons dan gerust. Vragen zijn vrijblijvend en zullen wij altijd discreet behandelen. Stel je je vragen liever in een persoonlijk gesprek, maak hieronder dan een afspraak in onze agenda!

Maak hier online een afspraak in onze agenda. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos!

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Of neem direct contact op
 • Hoe lang duurt een mediationtraject?

  De tijd die nodig is hangt sterk af van de complexiteit van je conflict en de eigen deelname van partijen aan het proces. Hoe actiever en constructiever partijen deelnemen, hoe sneller het conflict kan worden opgelost. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op.

 • Wat kost mediation?

  Iedere mediator stelt zijn eigen tarief vast en dat varieert. Het gehanteerde tarief is mede afhankelijk van de categorie waarin de mediator zijn diensten verleend (Familiemediations, Arbeidsmediations, Zakelijke mediations, Overheidsmediations, Strafmediations of bijvoorbeeld Buren mediations).

  Ons uurtarief bedraagt € 160,- excl. btw. Partijen die een mediator inschakelen betalen vaak die kosten gezamenlijk. Onder bepaalde omstandigheden kom je in ook aanmerking voor gesubsidieerde mediation. Meer weten? Neem gerust contact op.

 • Kun je verplicht worden om aan een mediationtraject deel te nemen?

  Deelname aan een mediation gebeurt altijd op basis van vrijwilligheid. Wel wordt mediation steeds vaker aangeraden als middel om een conflict op te lossen. Het is dan ook aan te raden om mediation een kans te geven en voor een eerste gesprek met de andere partij en de mediator aan tafel te gaan zitten. Meer weten? Neem gerust contact op.

Hierbij kunnen we je ook helpen!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK