Scheiden Mediator Oss - Link Juristen en Mediators | LINK

Scheiden met mediator in Oss

Onze MfN-registermediators in Oss kunnen jullie scheiding van A tot Z begeleiden. Zij geven de richtlijnen en handvatten die nodig zijn met het belang van de kinderen op de eerste plek.

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Scheiden met mediator in Oss

Scheiden met mediator in Oss? Dan staat LINK voor je klaar. Als deskundig en ervaren MfN-registermediator in Oss zetten wij ons in om in iedere situatie, met elkaar op zoek te gaan naar duurzame en passende oplossingen! Wij begeleiden je gedurende de gehele scheidingsprocedure!

Bij LINK in Oss heb je mediation en juridische ondersteuning samen in één laagdrempelige en klantvriendelijke dienstverlening. Of het nu gaat om het begeleiden van het gehele proces van scheiden, het opstellen van een ouderschapsplan, het berekenen van de kinderalimentatie en/of partneralimentatie of het verdelen van jullie gezamenlijke woning, alles kan worden geregeld. Samen gaan we op zoek naar een voor jullie situatie passende oplossing, waarbij we jullie zoveel mogelijk zullen ontzorgen!

Contact opnemen!

Samen goed Scheiden

Wil jij ons e-book ‘In 10 stappen samen goed scheiden’ ontvangen? Laat hieronder dan je naam en e-mailadres achter en ontvang de gratis download.

Benieuwd wat LINK mediators in Oss voor jou kunnen betekenen?

Scheiden met mediator in Oss? Bel, mail of app ons dan gerust. Vragen zijn vrijblijvend en zullen wij altijd discreet behandelen. Stel je je vragen liever in een persoonlijk gesprek, maak hieronder dan een afspraak in onze agenda!

Kennismaken?

Zo is LINK in Oss te bereiken!

Wij zijn gevestigd op een van de mooiste plekjes in Oss @Paulus (vml Pauluskerk te Oss). Kom gerust eens binnenlopen, neem een kijkje op de website of bel of mail ons voor een kop koffie of thee. Kennismaken doen wij graag en kost je helemaal niets.

Telefoonnummer06 26 45 64 19

EmailWelkom@linkjuristenenmediators.nl

Bezoekadres | Oude Litherweg 2, 5346 RT te Oss

Hier kunnen we je ook mee helpen!

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK