Scheiden mediator Oss - Link Juristen en Mediators

Scheiden mediator Oss

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Oss en omgeving

Scheiden met een mediator

Ga je scheiden? Onze LINK juristen en mediators staan voor je klaar. Als deskundig en ervaren mediator in Oss zetten wij ons in om in iedere situatie, met elkaar op zoek te gaan naar duurzame en passende oplossingen! Wij begeleiden je gedurende de gehele scheidingsprocedure!

Bij LINK in Oss heb je mediation en juridische ondersteuning samen in één laagdrempelige en klantvriendelijke dienstverlening. Of het nu gaat om het begeleiden van het gehele proces van scheiden, het opstellen van een ouderschapsplan, het berekenen van de kinderalimentatie en/of partneralimentatie of het verdelen van jullie gezamenlijke woning, alles kan worden geregeld. Samen gaan we op zoek naar een voor jullie situatie passende oplossing, waarbij we jullie zoveel mogelijk zullen ontzorgen!

Wil je weten of mediation ook geschikt is voor jullie situatie? Bel, mail of app ons dan gerust. Vragen zijn vrijblijvend en zullen wij altijd discreet behandelen. Stel je je vragen liever in een persoonlijk gesprek, maak hieronder dan een afspraak in onze agenda!

Afspraak maken

Werkwijze van de mediator

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleid de mediator jullie naar een oplossing die voor iedereen passend is. Er wordt gewerkt met een persoonlijke benadering en altijd vanuit de basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. De mediator zet jullie in de stand ‘toekomstgericht’ en creëert daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals ieders eigen belang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleidt de mediator jullie naar een passende en duurzame uitkomst. Door te fungeren als ‘LINK’ naar het beste resultaat ontstaat er een win-winsituatie en zijn er geen verliezers.

Gratis intakegesprek!

Onze contactgegevens

Wij zijn gevestigd op een van de mooiste plekjes in Oss @Paulus (vml Pauluskerk te Oss). Kom gerust eens binnenlopen, neem een kijkje op de website of bel of mail ons voor een kop koffie of thee. Kennismaken doen wij graag en kost je helemaal niets.

Bezoekadres | Oude Litherweg 2, 5346 RT te Oss

Webpagina | www.linkjuristenenmediators.nl

Telefoonnummer | 06-26456419

Email | welkom@linkjuristenenmediators.nl

Voordelen van een mediator

De voordelen van mediator ten opzichte van een advocaat in een juridische procedure zijn evident: het is kosten efficiënt, bespaart tijd en betrokkenen werken zelf aan de oplossing van hun conflict. Dat schept ruimte voor creatieve oplossingen en levert kwalitatieve resultaten op. En niet onbelangrijk: de relatie tussen partijen wordt niet onnodig beschadigd.

Gerelateerde diensten

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK