Expertises - Link Juristen en Mediators

Expertises

LINK chat
Sluiten

Stel je vraag!

Mediation

Conflictbemiddeling

Mediation ofwel conflictbemiddeling is een vorm van conflictoplossing zonder tussenkomst van de rechter. Partijen werken samen aan de oplossing van hun conflict onder begeleiding van een neutrale derde, de mediator. Het gaat bij mediation om het vinden van een oplossing die voor alle partijen passend is en niet om wie er juridisch gelijk heeft.

Lees meer over mediation (conflictbemiddeling)

Familiemediation

Familiemediation is een specialisatie binnen mediation, waarbij het gaat om conflicten op familie- en/of gezinsniveau. Het conflict kan te maken hebben met het familiebedrijf, een nalatenschap of erfenis, een familieruzie of een ander belangrijk onderwerp.

Lees meer over familiemediation

Scheidingsbemiddeling

Heb je te maken met een echtscheiding, spelen er relatieproblemen of moet er een goede omgangsregeling komen voor de kinderen? Dan kan mediation een oplossing zijn. Je gaat dan samen aan het werk om een goede basis voor de toekomst te creƫren onder leiding van een mediator.

Lees meer over scheidingsbemiddeling

Jurische dienstverlening

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen.

Lees meer over personen- en familierecht

Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht regelt de fysieke omgeving waarin wij leven. Het is een verzamelnaam voor alle wet- en regelgeving betreffende de omgeving waarin wordt gewoond, gewerkt en gerecreƫerd. Het betreft de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwen, milieu, water, natuurbescherming en algemeen bestuur.

Lees meer over omgevingsrecht

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!
whatsapp LINK